Flere systemleveranser i 2018

Ellingsen Systems har hatt svært høy aktivitet så langt i 2018. Spesielt har prosjektavdelingen og verkstedet lagt et bra grunnlag for et spennende år.
Written on 07.12.2018, 00:00
Flere systemleveranser i 2018

Ellingsen Systems har sikret seg kontrakt på design, engineering og fabrikasjon av komplett kjemikaliepakke til Johan Castberg-prosjektet.

- Dette er et solid referanseprosjekt for oss, hvor fokuset har vært på tekniske systemløsninger, materialtekniske valg, samt bruk av riktige komponenter i leveransen, forteller Morten Ree i Ellingsen Systems.

- Vi har også sikret oss 3 separate kontrakter til Valhall med levering av hydraulikkpakke, kjemikaliesystem og Utility Station. Dette skal leveres i løpet av 2018, sier Morten.  

Brage Polyelectrolyte Cabinet
Med vårt store fokus på kjemikalieinjeksjon så er alle distribusjonspaneler interessante å bygge for Ellingsen Systems. Til Brage benyttet vi ventilene fra TechInvent som flow control ventil (FCV), og Skoflo på back pressure regulator (BPR). Instrumenteringsventiler fra Parker Hannifin.

Oda Asphaltene Inhibitor Injection Skid
Et spennende prosjekt med svært kompakt design. Bygget i 3 deler for å kunne demonteres og transporteres inn i trange passasjer på Valhall. Milton Roy pumper, Parker Hannifin instrumentering og akkumulatorer fra Hydac.

Troll C Utility Station
Det er alltid kjekt å utvikle leveranseomfanget på systemer. Vi bygget de første Utility Stations hos Ellingsen Systems i 2018, og har allerede fått kontrakt på flere jobber i samme marked. En god leveranse til Troll C hvor fokuset var liten footprint og tilpassing til eksisterende utstyr.